Een veranderende omgeving vraagt om flexibele organisaties.

Dit vraagt om ander gedrag van jou en je collega’s:
Meer flexibiliteit
Grote mate van zelfsturing, zelfstandig, in goede samenwerking met netwerken
Proactief en creatief handelen

Dit vraagt om ander gedrag van jou als manager of leidinggevende:
Persoonlijk leiderschap is hierin van wezenlijk belang.

ZichtlijnCoaching kijkt graag met jullie mee om dit voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om een individueel coachingstraject, een teamcoaching of om een training persoonlijk leiderschap: met frisse zichtlijnen toegerust op de toekomst!


Een nieuw begin of een goed vervolg?

Na een heerlijke zomer zijn we alweer druk bezig met het ontwikkelen en inplannen van nieuwe activiteiten vanuit ZichtlijnCoaching. Een nieuw begin betekent ook een nieuwe look, en in dit geval een nieuw logo! We zijn er trots op om dit hier te presenteren.

Waarom dit logo?

In de WHY van ZIchtlijnCoaching staat:

Wij geloven in diversiteit en dat dialoog de wereld verder helpt. Dat we verder komen wanneer iedereen gehoord wordt. Wanneer het ongehoorde gehoord en het ongenoemde benoemd wordt.

Wij geloven dat onderzoek en reflectie en nieuwsgierig zijn loont. Dat dat een betere wereld oplevert. Dat vragen stellen bij vanzelfsprekendheden helpt om de blik fris en het handelen bewust te houden. Dat vertragen uiteindelijk versnelt. En dat dit alles simpelweg begint bij jezelf.

Wij geloven dat het helpt wanneer mensen regelmatig bij zichzelf te rade gaan. Dat persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling helpt om bij jezelf te blijven en van daaruit in werkelijk contact te kunnen treden met anderen.

Wij geloven dat persoonlijk leiderschap/ontwikkeling en kunst en cultuur heel goed samengaan. Dat het goed is om jezelf te laten raken, te laten schuren om uiteindelijk ditzelfde in relatie met anderen te kunnen doen.

Wij geloven dat dit alles kan op een speelse manier met lol. We willen mensen al spelend "Aha-momenten" laten ontdekken.

We kenmerken onszelf in onze uitstraling door een open houding en nieuwsgierigheid naar wat we wel en niet kennen. We onderzoeken zichtlijnen en houden deze open. We kijken met een frisse blik naar onszelf en naar anderen.

Deze openheid, frisheid en transparantie zie je terug in dit logo. Met dank aan Petra Verkade voor het ontwerp hiervan.

Met dit nieuwe logo kunnen we met een frisse uitstraling verder aan de slag.

De volgende workshop Kennismaken met Deep Democracy staat gepland op 1 december en inschrijven kan nog steeds! Kijk hiervoor bij zichtlijnprogramma's elders op de website.

Wij hebben er zin in, en we hopen jullie binnenkort tegen te komen.

Walther van den Heuvel

Marjolein Sinke

ZichtlijnCoaching